The Sigma Magyarországon

The Sigma Magyarországon

Írta:

hétfő, 26 június 2017 11:31

The Sigma képviseletében meglátogatott minket Dylan Avatar. Kaliforniából érkezett hozzánk, hogy személyesen is találkozzon a Nemzeti Ejtőernyős Szövetség vezetőivel.

Dylan irányítja a The Sigma üzleti fejlesztéseit és európai körútján minket is meglátogatott. Balatonkilitin, a Skydive Balaton ugróterületen találkoztunk vele. Sajnos ugrani nem tudtunk együtt, de megmutattuk Magyarország legszebb ugróterületét. Nagyon tetszett neki a repülőtér és a helikopter. Megígérte, hogy vissza fog jönni, hogy 4000 méterről is láthassa ezt a világszínvonalú ugróterületet.

Megmutatta nekünk a The Sigma rendszer következő verzióját és beszámolt arról, hogy több nagyobb szervezet, többek között a FAI is, csatlakozik a rendszerhez és elkezdik használni a The Sigmát. A világ ugróterületei folyamatosan kezdik felhasználni azokat a szolgáltatásokat, amiket a rendszerük nyújt. A jövőben könnyen ellenőrizhetővé válnak majd az ejtőernyősök, elektronikusan is hitelesen láthatóak lesznek a képesítések, jogosultságok. Megállapodtunk egy széleskörű együttműködésben, melynek keretében a két szervezet elektronikus rendszerének összekapcsolása a közeljövőben megtörténik.

Bemutatót tartott nekünk az ejtőernyős képzések fejlesztésével kapcsolatban is. Együttműködve a USPA-vel (United States Parachute Association) készül egy ingyenes oktató anyag a vészhelyzetekről, amit VR szemüveggel lehet majd használni. Nagyon vizuális és nagy élmény volt látni a jövőt az ejtőernyőzésben.

A TheSigma rendszer lényege, hogy digitális formában is elérhetővé váljanak az ejtőernyős jogosításai. A világ legnagyobb szervezete a United States Parachute Association - USPA is a TheSigma rendszerében tárolja, digitális formában, tagjai érdemeit, jogosításait. A világ ugróterületei már a közeljövőben el fogják fogadni az itt kiosztott mérföldköveket.

Az alábbi linken megtekinthetőek a Nemzeti Ejtőernyős Szövetség által kiadható hivatalos mérföldkövek.
A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség hivatalos mérföldkövei

Amennyiben van ötleted további mérföldkövekre írd meg nekünk, szívesen felvesszük a szövetség mérföldkövei közé.