A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség és a Skydive Balaton DropZone együttműködési megállapodása

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség és a Skydive Balaton DropZone együttműködési megállapodása

Írta:

hétfő, 17 április 2017 12:13

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség 2017-ben a Skydive Balaton DZ-t választotta a képző, a gyakorló, és a sportcélú ugrások végrehajtására. Sikerült egy széleskörű együttműködést kötni a Skydive Balaton menedzsmentjével. A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség több mint 2.000 ejtőernyős ugrást kötött le tagjai számára a 2017-es ejtőernyős idényre.

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség egy régi (alapítva 1992.), mégis fiatal ejtőernyős tömörülés. Elsődleges célja, hogy az ejtőernyőzés ismét a sportról szóljon. Saját képző és karbantartó szervezettel rendelkezik, melyek elkötelezettek az ejtőernyős sport világszinvonalú kiszolgálásában.

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség egy jó csapat! Már több mint 10 sportklub csatlakozott a szövetséghez. Tagjaink száma hamarosan átlépi a bűvös 300-at, ami a magyar aktív ejtőernyősök 50%-a!

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség egy nyitott szervezet. Mindenkit sok szeretettel várunk tagjaink közé. A szövetség tagszervezetei, ejtőernyős klubjai széles választási lehetőséget biztosítanak minden ejtőernyősnek, amennyiben szeretnének ehhez a nagy ejtőernyős közösséghez tartozni. Rendezvényeink mindenki számára nyitottak függetlenül attól, hogy valaki tagja a szövetségünknek vagy sem. Minden ejtőernyős szervezettel az együttműködésre törekszünk, hiszünk a színes magyar ejtőernyős társadalomban.

Magyarként ugrásaink nagy többségét Magyarországon hajtjuk végre, így megfordulunk más magyarországi ejtőernyős üzemeken is. Gyakran látogatunk meg külföldi ejtőernyős területeket.

Skydive Balaton DZ-t azért választottuk partner ugróterületnek, mert világszinvonalú szolgáltatásokat nyújt ejtőernyőseink számára. A Balaton mellett 4000 méterről, 29 fős, MI-8-as katonai szállító helikopterből tudják ejtőernyőseink végrehajtani ugrásaikat. Magyarországon az egyetlen ugróterület, ahol akár 29 ejtőernyős egyidejüleg tudja ugrásait végrehajtani. A repülőtér két helikopterrel is rendelkezik, ami a jövőben lehetőséget biztosíthat a magyarországi ejtőernyős rekordok túlszárnyalásához is.

További előnye az ugróterületnek, hogy nemzetközileg ismert és elismert. Rendszeresen találkozhatsz külföldi oktatókkal a repülőtéren. Rendszeresek a külföldi ejtőernyős táborok is az ugróterületen. A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség is arra törekszik, hogy a világ ejtőernyős tudását népszerűsítse tagjai számára, ezért a jövőben több külföldi rendezvény magyarországi megrendezésében is szerepet fog vállalni. Skydive Balaton egy jó lehetőség, hogy külföldi ejtőernyősökkel megismerkedj, barátságokat köss és együtt, egymással nagyszerű ejtőernyős ugrásokban vegyetek részt.

További előnye a Skydive Balaton ugróterületnek, hogy egy USPA repülőtér. Magyarországon itt van lehetőséged USPA minősítéseket szerezni, amit a világon mindenhol elfogadnak. A repülőtéren hivatásos master rigger dolgozik, aki tanácsokat tud adni és ha gond van az ejtőernyőddel a helyszínen meg tudja javítani.

Magyarország legszinvonalasabb ejtőernyős repülőterülete és az ejtőernyőzésben az új irányt képviselő Nemzeti Ejtőernyős Szövetség azon dolgoznak együtt a jelenben, hogy az ejtőernyőzésnek ne csak múltja, hanem jövője is legyen.

“Hiszünk abban, hogy közösen jobbak leszünk. - We believe that together we will be better."