A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség megkapta a lehetőséget a FAI/IPC ejtőernyős minősítések kiadására

Írta:

péntek, 17 május 2019 13:35

Mai nappal a Nemzeti Ejtőernyős Szövetségnek lehetősége van a FAI/IPC ejtőernyős minősítések kiadására.

A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség - megbízott NAC - és a Replülő és Légisport Szövetség megbízta a két ejtőernyős szövetséget, az ejtőernyős minősítések adminisztrációjára és kiadására.

A Nemzeti Ejtőernyős Minősítést (NEM) tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az FAI/IPC követelményeinek. Akinek magasabb NEM minősítése van kérheti a FAI/IPC nemzetközi minősítésének aktualizálását. Az új NEM minősítések kiadásánál a nemzetközi minősítést is kiadjuk a jövőben, ha azt az ejtőernyős kéri.

FONTOS, hogy a teljesítést kiállító ejtőernyős oktató tagja legyen egy olyan ejtőernyős szervezetnek, amely tagja a mindenkori NAC-nak!

Kérünk olvasd el az alábbi két linken található információkat. A minősítés kiadásának további feltétele, hogy az adataid aktualizálva legyenek a NESZE-ben.

Nemzeti Ejtőernyős Minősítés (NEM)

Nemzeti Ejtőernyős Szövetség Elektronikus rendszere (NESZE)

Bővebben... Legyél te az első hozzászóló!

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetségnél a tandemejtőernyőkre is lehet TPL biztosítást kötni

Írta:

péntek, 29 március 2019 14:48

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség és az Allianz Biztosító Zrt. megállapodott a tandemejtőernyők TPL biztosításával kapcsolatban.

A jövőben ugyanazok a feltételek vonatkoznak a tandemejtőernyőkre mint a sportejtőernyőkre, azzal a kiegészítéssel, hogy jelezni kell azt, hogy tandemejtőernyőről van szó.

A tandemejtőernyők TPL biztosítása mellé a Nemzeti Ejtőernyős Szövetség ingyenes REBISZ szolgáltatást is nyújt. A biztosítás árai megegyeznek a sportejtőernyők biztosításának áraival. Az országban a legolcsóbban tudja tagjainak nyújtani a Nemzeti Ejtőernyős Szövetség a TPL biztosítást.

További információkért látogass el a A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség tok-heveder (TPL) biztosítás kötéséhez szükséges információk blog bejegyzésünkre.

Bővebben... Legyél te az első hozzászóló!

Elindult a Nemzeti Ejtőernyős Szövetség Elektronikus Rendszere a NESZE!

Írta:

szombat, 24 február 2018 17:23

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség elindította integrált elektronikus rendszerét a NESZE-t.
A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség eltökélt abban, hogy az ejtőernyőzés is belépjen a 21-ik századba. Az ejtőernyőzés a világ egyik legszebb sportja, de az egyik legadminisztratívabb is. Tovább dolgozunk azon, hogy az ejtőernyősök a sport szépségével tudjanak foglalkozni és ne az adminisztrációba fulladjanak bele. Elektronikus ugrókönyvet mindenkinek a 21-ik században!

A NESZE a https://nesze.skydivehungary.hu weboldalon érhető el.

Az ejtőernyős elektronikus rendszer fejlesztése nem áll meg, újabb és újabb fejlesztésekkel fogunk a közeljövőben jelentkezni. Használjátok egészséggel.

Bővebben... Legyél te az első hozzászóló!

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség tok-heveder (TPL) biztosítás kötéséhez szükséges információk

Írta:

péntek, 22 december 2017 10:23

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség tok-heveder (TPL) biztosítása 2018.12.25-től 2019.12.24-ig érvényes.

Elérhető szövetségünknél magyarországi, európai és világbiztosítás is!

Bővebben... Legyél te az első hozzászóló!

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség és az Allianz biztosító szerződést kötött

Írta:

péntek, 22 december 2017 09:51

A Nemzeti Ejtőernyős Szövetség tagjainak (heveder és tok) felelősségbiztosítása, melynek alapján a Biztosító megtéríti azon személyi sérüléses és dologi károkat, melyeket a Biztosított vagy tagjai ejtőernyő használatával harmadik személynek okoznak... További részletekért tekintsed meg a csatolt dokumentumokat.

Bővebben... Legyél te az első hozzászóló!
1. oldal / 7